Ми команда людей, які займаються пошиттям одягу вже близько 30 років - тому що нам це подобається. У 2008 році наша праця втілилась в ТМ JHIVA, в яку ми вклали все що знаємо і вміємо, а також частинку своєї душі і величезну кількість часу.

Наш Генеральний директор Ярослав Рущишин підтримує такі цінності, як комфорт, якість та зручність для кожного. Ми прагнемо створити одяг, в якому кожен буде себе почувати на всі 100% в будь-якій ситуації. Одяг, як ми вважаємо, це доповнення і помічник. Одяг допомагає почуватися затишно, впевнено і красиво - головне підібрати відповідний фасон саме для Вас.

Саме тому у нас, мабуть, найширша розмірна сітка - тут кожен знайде розмір за своїм типом фігури. Немає в наявності потрібного розміру? Дайте нам 1-2 дні і ми пошиємо річ саме для Вас і вже через кілька днів доставимо обновку в будь-яке місто України.

"Нашою фішкою (або, як кажуть, конкурентною перевагою) безумовно є наявність онлайн-примірочної, де кожен може віртуально приміряти будь-яку річ на нашому сайті! Наш дизайнер володіє неймовірним талантом і створює унікальні колекції одягу. Всі його праці ми формуємо в дві основні колекції - весна / літо і осінь / зима.

Щомісяця ми поповнюємо свою колекцію новими моделями, щоб Ви могли себе порадувати обновкою. Щоб нічого не пропустити – шукайте нас в соціальних мережах, де завжди можна знайти найактуальнішу інформацію. Крім того, тут Ви можете взяти участь в акціях і розіграшах, які ми регулярно проводимо. Ми завжди раді новим знайомствам, тому відкриті до співпраці з новими партнерами.