Водолазка – річ, без якої неможливо уявити жіночий гардероб. Простота крою, відсутність декоративних деталей надає моделі елегантності та робить її універсальним одягом.

Водолазки займали чільне місце у гардеробі таких зірок минулого як Грета Гарбо та Одрі Хепберн, залишаються вони модними та актуальними і сьогодні.

Тонка еластична тканина гарно облягає жіночу фігуру, не парить, завдяки високому коміру та довгим рукавам забезпечує захист від вітру, пекучого сонця, прохолоди.

Водолазку можна носити практично з будь-якими речами, уникати такого одягу варто тільки повним жінкам з фігурою типу яблуко. Власниці фігур типу «прямокутник» чи «пісочний годинник» можуть зверху більш нічого не надягати, щоб підкреслити талію чи стегна. Якщо фігура грушовидна, з вузькими плечима та пишними стегнами, варто накинути зверху жакет, жилет чи об’ємний шарф, палантин. Якщо фігура нагадує перевернутий трикутник, вдалим доповненням водолазки стане пишна спідниця чи брюки-кльош вільного крою.

Цей тип джемперу добре поєднується з джинсами, брюками та спідницями різної довжини та фасону, а також шортами, комбінезонами, сарафанами з цупкої тканини. В офіс його можна одягати зі спідницею-олівець чи під діловий костюм у холодну пору року, а спідниця кльош з квітковим принтом допоможе створити більш святковий та невимушений ансамбль. І це лише деякі варіанти.

Нижче пропонуємо вам 13 ідей, як можна комбінувати джемпер водолазку з іншим одягом в гардеробі.