Квіткові принти – популярний тренд, який варто спробувати. Яскраві, ніжні, витончені й навіть елегантні квіткові принти швидко завоювали серця модниць в усьому світі. Найцікавіше те, що такий квітковий одяг актуальний не тільки у свій притаманний літній сезон, але буде доречним восени й навіть взимку! А у твоєму гардеробі вже є модна сукня з квітами? Якщо ні, то зараз найкращий час для шопінгу. А обрати обновки сьогодні допоможуть стилісти модного інтернет-магазину Jhiva.

Модний тренд.

Сукні, светри, блузи та інший одяг, прикрашений квітами різних кольорів та фасонів можна зустріти в колекціях багатьох відомих дизайнерів. Наприклад, Модний дім Діор вдало використав цей тренд для створення колекції вишуканих та романтичних суконь. До речі, обрати можна будь-який варіант від повсякденного до вечірнього.

А ось у творчості Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Marchesa, Luisa Beccaria, Blumarine квітковий принт присутній постійно. Тому час від часу можна зустріти нові варіанти та інтерпретації від відомих брендів, які не втомлюються дивувати своїх шанувальників.

Хочеться зауважити, що в моді квіти будь-якого розміру, кольору чи навіть виду. Все залежить від твого особистого смаку, а також стилю одягу. Ти можеш одягти вечірню сукню з великими яскравими квітами або блузу з крихітними квітками в пастельних кольорах, і в обох випадах будеш виглядати стильно. Звичайно, секрет успішного луку ще й в правильному поєднанні одягу, взуття та аксесуарів. Окремої уваги заслуговують речі з вишитими квітами. З одного боку, це автентичний стиль, з іншого – тренд, який підхопили дизайнери з усіх куточків нашої планети.

Як правильно носити одяг з квітковим принтом?

• Щоб доповнити сукню чи костюм з квітковим принтом, обирай взуття нейтрального відтінку та фасону. Це також стосується аксесуарів і прикрас.

• Якщо хочеш створити дійсно розкішний образ, віддай перевагу таким тканинам, як шовк чи оксамит, а ось любителі богемного чи класичного стилю обов’язково оцінять лляні вироби.

• Носити квіткові принти можна дівчатам з будь-яким типом фігури. Але, якщо хочеш приховати зайві сантиметри, обирай речі з квітами середнього розміру.

• Приховати недоліки фігури допоможе квітковий принт на темній тканині.

• Дівчатам з типом фігури «яблуко» краще обирати речі з принтом в нижній частині одягу, наприклад, на спідниці, штанах чи джинсах. Володаркам «грушовидних» форм навпаки підійдуть блузи та сорочки з квітами.

Вдалі поєднання

Хочеш справити потрібне враження? Тоді запам'ятовуй:

1. Джинсовий одяг в поєднанні з ніжними квітами – це креативно, стильно та сміливо. Підійде для повсякденних образів або вечірок з друзями.

2. Великі яскраві квіти на довгій сукні – це неймовірно жіночно та романтично. Одягти таку сукню можна на побачення чи прогулянку, яка в такому образі може закінчитись запрошенням на побачення!

3. Поодинокі троянди на твоєму одязі засвідчать, про твою любов до класики, аристократичний смак та прагматичність.

4. А якщо ти хочеш справити враження модної та багатої дами, тоді швидко заходь в Jhiva, щоб придбати сукню в східному стилі з квітковим принтом. Така гідна самої принцеси чи навіть королеви! Надіємось, наші поради допоможуть тобі обрати стильні речі, які пасуватимуть саме тобі. Не бійся бути модною! Сьогодні мода настільки лояльна, що дозволяє кожному знайти свій варіант до смаку, типу фігури й навіть стилю життя. Тому сміливо за обновками! Купити одяг з квітковими принтами можна в http://jhiva.com.ua. Ми підготували для тебе багато цікавих та дійсно стильних рішень на кожен день!