Топ-5 асиметричних речей, які можна носити взимку:

Пальто. Це один із найбільш універсальних варіантів верхнього одягу. Коли не знаєш, з чим поєднати сьогоднішній лук - пальто завжди допоможе. І зовсім не важливо: збираєшся ти до офісу або на тренування. Сьогодні є сотні цікавих варіантів стандартного та асиметричного крою, тому кожна знайде щось для себе.

Пуховик. Річ, яка раніше вважалася суто спортивною, отримала нові обриси і зараз гарно вписується до зовсім різних аутфітів. Найбільш популярні сьогодні пуховики-ковдри з асиметрією – збирають все більше і більше лайків, бо поєднують комфорт та виразний стиль.

Плісирована спідниця або сукня. Одна із сторін довша, інша завершується біля коліна – така асиметрія додає загадковості образу та залишає вас берегинею таємниць. На перший погляд такий варіант може здаватися холодним для зими, але якщо правильно поєднати сукню з теплими колготками та цікавим пальто – вийде просто неперевершений лук.

Светр. Класика, яка завжди в моді. Попереду трошки укорочений, щоб можна було носити з брюками, де висока талія, а позаду довший – такий крій робить річ комфортною та стильною водночас. А ось з матеріалами, текстурами та кольорами – ви можете погратися самі.

Великий шарф. Зручно, тепло, цікаво. І, до речі, зараз існує просто мільйон відео-уроків, де можна навчитися носити цей аксесуар. Бо є просто безліч варіантів, як урізноманітнити образ за допомогою лише одного такого шарфа.

Цікаві ідеї та сміливі рішення – завжди будуть популярні. Тому на сайті www.jhiva.com.ua ти вже сьогодні можеш купити сукні і спідниці з асиметрією для своїх експериментів із зимовими луками та знайти собі коханій подарунок до свят.