Хороша новина: щоб виглядати стильно і сучасно, не обов'язково витрачати гроші на покупку нових колекцій одягу. Іноді досить грамотно використати ті речі, які вже є у вашій шафі, - і вийде look, ніби з модних показів весни-літа - 2018.

1. Вся в білому

Не зовсім практично, але як свіжо! В рамках образу допускається поєднання білого різних відтінків: сніжно-білого, молочного, кольору паперу. Розбавити тотал-лук можна контрастними аксесуарами: чорною сумочкою, яскравими окулярами, кольоровим взуттям.

2. Яскравість

Навіть одного екстра яскравого елемента досить, щоб наряд вийшов модним. Але на одному зупинятися не обов'язково: весна-літо 2018 року дає повну свободу для самовираження, дозволяючи комбінувати речі принципово різних (але обов'язково яскравих!) кольорів.

3. Вертикальна смужка

Широка і вузька, контрастна і стримана, на одному елементі гардеробу або в форматі тотал-лук - смужка в 2018-му явно в моді. Бонус: візуально вона подовжує пропорції тіла, надаючи стрункість.

4. Сукні та спідниці з оборками

Прагнення весни-літа - 2018 до романтизму не оминуло і сукні. Пишні, з рюшами і воланами наряди в новому сезоні в моді. Вони допомагають додати образу ніжність і порив. Злітаємо!

5. Вільні штани

Легкість і комфорт в новому сезоні йдуть поряд, так що не дивуйтеся появі серед модних трендів цих схожих на піжамні штанів. Relax-style взагалі сьогодні в моді, і вільні штани чудово підійдуть як для прогулянок, так і для походів в гості або візитів в офіс (якщо, звичайно, у вас не практикується однозначний дрес-код).