Модне пальто осінь-зима 2018-2019

Мабуть, ти вже звикла до легкого одягу? Не хочемо тебе засмучувати, але попереду холодні і похмурі дні.

Тому настав час поновити свій гардероб новеньким стильним пальто, щоб зустріти цю осінь на висоті.

Не знаєш, яке пальто буде модним восени та зимою 2018-2019? Стилісти інтернет-магазину Jhiva вже підготували для тебе кілька порад, які допоможуть зробити вдалий вибір!

Яке пальто обрати?

Цього сезону кожна модниця буде задоволена, адже світові законодавці моди не ставлять жорстких рамок.

Тому, якщо ти любиш одяг «оверсайз» або навпаки, віддаєш перевагу елегантним приталеним моделям, в тому й іншому випадку ти знайдеш для себе стильне трендове пальто.

Варто сказати, що основний акцент стилісти рекомендують робити на вибір матеріалу, кольору та декору, тому обрати свій варіант зможе кожна. Дизайнери не тільки приємно дивують, але подекуди, навіть шокують незвичними ідеями і вибором матеріалу.

У більшості з нас в дитинстві був улюблений плюшевий ведмедик, такий приємний і м'який на дотик. Пам'ятаєш? Так, от саме плюшеві пальта будуть актуальними цього сезону і точно не дадуть тобі «змішатися з сірою масою»!

Не менш популярні такі види тканини, як замша та вельвет, хутро, шкіра, гобелен. Але, якщо ти віддаєш перевагу класичним матеріалам, то завжди можеш знайти свій варіант, але в трендовому кольорі та стилі.

Обираємо колір та принт.

Не знаєш який колір обрати? Похмура осінь часто асоціюється з монохромними сірими відтінками, тому сірий колір часто можна побачити на модних показах осінніх колекцій. Але не він єдиний.

Червоний і білий колір – фаворити цієї осені. Звичайно, найбільше питань викликає білий колір, бо вважається непрактичним, але біле пальто завжди виглядає дорого, стильно і елегантно.

Також варто звернути увагу на ніжні рожеві відтінки, смарагдовий, кремовий, коричневий, пісочний, чорний та інші.

Щодо принтів, то на піку популярності геометричні мотиви – смуги, квадрати, зигзаги і, звичайно, «гусяча лапка».

Фасони

Моду на «оверсайз» ніхто не скасовував, тому вільне пальто-піджак – це справжня знахідка для модниць. Його можна комбінувати як із сукнями, так із джинсами, штанами, спідницями. Таке пальто допоможе візуально «скоригувати фігуру» виглядає дуже стильно, а ще неймовірно зручне.

Крім того варто звернути увагу на моделі з великими кишенями або виразним коміром. До речі, в моді хутро. Мабуть, в твоїй шафі уже є декілька речей декорованих хутром, наприклад, босоніжки або сумочка. Цей тренд актуальний й досі, тому можеш сміливо обирати пальто з хутряним коміром або накладними кишенями.

Ще один тренд цього сезону – об'ємні рукава, а також асиметричні форми, широкі плечі. Таке пальто буде мати цікавий незвичайний крій, а отже, якщо ти любиш виділятися, це саме твій варіант. Крім того, широкі рукава – це справжня знахідка для володарок фігури типу «груша», а ще такий фасон дуже жіночний.

Як бачиш, вибір цього сезону достатньо великий і різноманітний. В моді не тільки трендові новинки, але й класика. Тому вибір тільки за тобою.

Якою буде твоя осінь-зима 2018-2019? Яскравою, бунтівною, епатажною, чи, можливо, ніжною та жіночною? Обирати тобі!

Де купити модне пальто із нової колекції?

А ось в цьому питанні ти можеш не сумніватися, адже до твоїх послуг завжди найкращий вибір моделей, кольорів і просто якісних речей на http://jhiva.com.ua .

Обирай своє модне пальто уже зараз, нехай ця осінь буде для тебе стильною і яскравою як і ти сама!