«Неохайна герцогиня» ! Так уже давно називають дружину Принца Гаррі – Меган Маркл. Варто зауважити, що герцогиня має гарний смак та обирає одяг від популярних дорогих брендів. Але чомусь постійно з'являється перед публікою в м’ятому одязі. В чому ж причина такого провалу?

В минулому актриса, а сьогодні представниця королівської сім'ї Меган Маркл весь час знаходиться під прицілом папараці і часто потрапляє в незручні ситуації. Наприклад, під час свого першого королівського туру вона вийшла в спідниці, з під якої виднілася етикетка. А також систематично з'являється в публічних місцях в пом'ятому одязі.

Дорого і жмакано!

Нещодавно Її Величність знову здивувала публіку своїм неохайним виглядом. Цього разу вона вийшла в пальто Oskar de la Renta вартістю 3,3 тис. доларів. Воно було настільки пом'ятим, що розгледіти складки можна було навіть на відстані.

Не найкращим виглядом відрізнялася і сукня за 1000 доларів від Brock Collection, в якій Меган відвідала будинок пристарілих акторів.

Герцогиня «відзначилася» і під час королівського туру, що тривав цілих 16 днів. Звичайно, дружина самого Принца Гаррі не може не похизуватися перед публікою розкішним гардеробом. Але біда в тому, що практично кожен новий образ був зіпсований тими самими складками м’ятого одягу.

Але найбільше вражає те, що навіть весільна сукня герцогині від відомого бренду Givenchy, яка вразила своїм надзвичайно красивим дизайном, також була м’ятою. Складки на животі Меган можна гарно розгледіти на фото церемонії.

Варто сказати, що м’ятий одяг – це звична справа в повсякденному житті. Але коли мова йде про члена королівської сім'ї, то питання набирає зовсім інших обертів.

Секрет відкрито!

Чому одяг герцогині має неохайний вигляд? Насправді все дуже просто!

Адже весь гардероб герцогині складається лише із виключно натуральних тканин і тут не треба чекати якогось дива, адже всім відомо, що вони мнуться. Звичайно, Меган Маркл обирає гарні та якісні речі, але, щоб завжди виглядати акуратно і охайно, краще підбирати тканини з частковим додаванням поліестеру. Так вони будуть зберігати форму і більше не зіпсують репутацію герцогині.

До речі, незначне додавання штучних волокон дозволяє зберегти властивості натуральної основи тканини. А саме – «дихаючі» властивості.