"A little black dress" - це бренд нав'язаний рекламою чи це, як нині модно говорити «маст хев» (must have) - те, що обов'язково повинно бути в шафі / комоді / на стільці будь-якої дівчини? Що для кожної з нас означає ця «маленька чорна сукня»?

Кажуть, що люблять не за зовнішність. Кажуть, що в наш час краса в одязі відійшла на другий план - для нинішнього покоління головне зручність і простота. Але нам здається так говорять ті жінки, які не одягали цієї маленької чорної сукні. Так кажуть ті чоловіки, яким не пощастило бачити, як змінюється їх жінка, одягаючись в цей наряд. Чари, які супроводжують цю подію, дуже складно описати словами, але ми спробуємо.

Маленька чорна сукня, вона не робить дівчину красивішою або сексуальнішою, вона змушує її жіночність показати себе на всі 200%. Це суміш збуджуючої пристрасті і привабливої безапеляційної строгості. Така сукня не зробить дівчину іншою людиною, вона підкреслить в ній її пристрасть до життя і рішучість в її характері. Бути поруч з дівчиною в маленькій чорній сукні - це привілей для сильного чоловіка. Адже ця дівчина ... ммм ... вона приховує в собі цілу бурю пристрастей, з нею не кожен впорається, слабаку вона не по зубах.

Єдина умова - вона повинна сидіти на фігурі ідеально. Кожне жіноче тіло - це унікальна за своєю суттю скульптура. Важливо, щоб майстер, який підбирає для вас матеріал і фасон, саме вашої сукні, був справжнім професіоналом. А ви вже знайшли свою «little black dress»?