Якщо кожного ранку ти довго не можеш обрати, що вдягти на роботу чи навчання, скоріше за все твої речі різноманітні, але не завжди комбінуються між собою. А щоб швидко та легко створювати нові й цікаві образи на кожен день, в твоїй шафі мають бути базові речі, такі як сорочка.

Думаєш, сорочка – це дуже офіційно? Помиляєшся! Насправді ця річ дуже універсальна, вона однаково пасує, як до ділової спідниці міді, так і до ультрамодних рваних джинсів.

А ось як правильно комбінувати сорочки з іншими речами та швидко створювати неперевершені образи на кожен день, сьогодні нам розкажуть стилісти модного інтернет-магазину Jhiva.

Топ 5 сорочок в твоїй шафі

Мода дуже швидко змінюється, але є речі, які ніколи не втрачають своєї актуальності. Наприклад, ці 5 сорочок:

1. Класична біла або чорна сорочка, 2. В смужку, 3. Джинсова блакитна, 4. Картата, 5. Шовкова або з віскози. До речі, кожна з цих моделей може бути як з довгими, так і короткими рукавами. Основна вимога до таких сорочок – це якість матеріалу і пошиття, тим паче, що вони будуть довго слугувати. 10 модних образів із сорочкою Класична сорочка в різних комбінаціях Така сорочка найбільш близька до чоловічого стилю. Гострий комір, кишені, ґудзики – все це створює те саме відчуття суворості і офіційності. Але варто додати декілька цікавих елементів і розбавити образ аксесуарами, як він здивує своєю вишуканістю. 1. Класичну сорочку можна заправити в спідницю-олівець або носити поверх вузьких джинсів. А якщо під комірець одягнути красиве кольє, можна отримати цікавий коктельний варіант.

2. Біла або чорна сорочка класичного крою допоможе створити повсякденний або навіть кежуал образ. Гарно виглядає варіант з розстебнутою сорочкою навипуск поверх стильної футболки і в комбінації з модними джинсами. А ще носити сорочку можна навіть з шортами, просто зав’яжи вільні кінці на вузол. Смугаста сорочка Ти, напевне, вже знаєш, як смужки допомагають коригувати недоліки фігури. А ще смужки в моді! Обирай класичні поєднання: синьо-біле, чорно-біле, бежево-коричневе. В цьому випадку буде легко комбінувати сорочку з різними штанами й спідницями будь-яких кольорів.

1. Дівчата з пишними формами мають обов’язково купити смугасту сорочку. При цьому смуги мають бути виключно вертикальними, так силует буде виглядати більш витончено. Доповнити образ можна спідницею із завищеною лінією талії.

2. А ось справжня ділова леді може сміливо доповнювати ділові костюми стильною смугастою сорочкою.

Блакитна джинсова сорочка

А ось ця сорочка навряд викличе відчуття ділового стилю. Тому що вона просто створена для відпочинку, розваг і, звичайно, зручних стильних образів. 1. І як не дивно, один із найвдаліших варіантів, з чим носити джинсову сорочку – це комбінувати її з джинсами! Але вони мають бути темнішого кольору. Найкраще підійде модель «скінні» або «бойфренди».

2. Романтичний і дійсно оригінальний образ – джинсова сорочка поверх ніжної сукні. Ці дві речі, здається, повністю суперечать одна одній і за рахунок цього можна підкреслити витонченість і ніжність власниці цього образу.

Картата сорочка

Принт в клітинку уже декілька разів переживав сплеск популярності. Різні комбінації кольорів та смужок дозволяють кожного разу вигадувати нові малюнки, але ж ми шукаємо універсальну сорочку, тому в першу чергу звертаємо увагу на червоно-чорне та червоно-чорно-біле поєднання. 1. Вільний повсякденний «лук» легко створити, комбінуючи картату сорочку з джинсами. Її можна заправляти, носити навипуск або поверх футболки.

2. А ось дівчина-кокетка може одягти картату сорочку разом з короткою спідницею.

Шовкова сорочка

Обирай ніжні пастельні відтінки від молочного до рожевого чи карамельного. В цьому випадку буде дуже легко комбінувати одяг та створювати багатошарові образи. 1. Шовкова тканина або її замінники завжди викликають відчуття розкоші та ніжності. Тому, якщо ти в душі романтик, можна дозволити собі сорочку з квітковим принтом та носити її з будь-якими спідницями.

2. В прохолодну погоду створюй багатошарові образи з піджаком, тренчем чи легким пальто. Доповни образ стильними бойфрендами та туфлями-човниками.